Support for jobbsøkende - Brukerprofil og e-post

Brukerprofil og e-post

Klikk på spørsmålet for å få svaret

Jeg ønsker å benytte en annen e-postadresse fremover. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du skifter e-post adresse er det veldig viktig at du oppdaterer din profil. Hvis ikke kan hverken Jobbsafari eller bedriftene komme i kontakt med deg.

For å endre e-mail adresse, skal du klikke på "Din Side" i menyen. Når du er logget inn skal du klikke på "Rediger brukerprofil".

Deretter skal du velge "Skift e-postadresse".

Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan får jeg opplysninger om dette?

Vi kan ikke opplyse ditt passord, men du kan få tilsendt en lenke som logger deg inn. Deretter kan du selv endre passordet.

Klikk på "Logg inn" i øverste høyre hjørne og se under "Har du glemt passordet ditt?".

Kan man opprette flere brukere på samme e-postadresse?

Vi tillater kun 1 bruker per e-postadresse. I stedet anbefaler vi at man oppretter en ekstra e-postadresse.

De fleste Internett-leverandører gir mulighet til dette. Man kan eventuelt sette opp den nye adressen slik at den videresender til den nåværende adressen, så slipper man å jekke to e-postkontoer.

Jeg mottar den samme e-posten flere ganger. Hva kan jeg gjøre?

Dette problemet kan skyldes flere forskjellige ting. Den vanligste årsaken er at du ved et uhell har meldt deg på den samme Jobbagent flere ganger. Du kan se hvilke Jobbagenter du har konfigurert og om du får e-poster fra dem her.

Noen ganger kan det også være at det har skjedd en feil i e-postprogrammet ditt eller eventuelt på din internettleverandørs e-postserver (pop3).

Prøv å se om du har laget et filter eller en regel i e-postprogrammet ditt som kopierer e-posten. Hvis det er tilfelle så slett denne regelen.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakt din internettleverandørs support.

Jeg bruker Hotmail. Jeg kan ikke åpne de lenkene jeg mottar fra Jobbsafari. Hva er galt?

Hotmail blokkerer lenkene i e-postene med mindre du forteller Hotmail at du har tillit til avsenderen av e-posten. Det gjør du ved å klikke på en lenke i toppen av e-posten ved siden av avsenderadressen.

Jeg bruker Hotmail, men mottar ingen e-poster fra Jobbsafari. Hva kan være galt?

Vi opplever noen ganger at brukere av Hotmail får blokkert Jobbsafari som avsender av e-post. I så fall, vil du ikke motta noen e-post fra Jobbsafari.

For å sjekke om du har blokkert Jobbsafari som avsender av e-post, må du gå inn under "Innstillinger" (ev. "Flere innstillinger") og finne blokkerte avsendere.

En annen mulighet er at e-post fra Jobbsafari havner i "Søppelpost"-mappen. Hvis du samtidig har satt opp Hotmail-kontoen din til å slette uønsket e-post med en gang, mottar du aldri e-post fra Jobbsafari.

For å sjekke om dette er tilfelle, går du inn på "Alternativ" og deretter "Filtre og rapportering". Her kan du velge at uønsket e-post ikke skal slettes før etter en uke og du kan også velge et lavere filter mot uønsket e-post.

Hvis du finner e-post fra Jobbsafari under "Søppelpost", kan du legge til Jobbsafari som en avsender du har tillit til. Det gjør du ved å klikke på lenken øverst i e-posten ved siden av avsenderadressen, eller under "Alternativ". Da vil e-post fra Jobbsafari havne i innboksen din heretter.

Vi har ikke mulighet til å sende de e-postene som du har mistet på grunn av dette på nytt.

Jeg ønsker ikke lenger å bruke Jobbsafari. Hvordan sletter jeg profilen min?

Hvis du ønsker å slette hele brukerprofilen hos Jobbsafari, klikker du på "Din Side" i menyen. Når du er logget inn, klikker du på "Rediger brukerprofil" og da "Slett brukerprofilen din".

Andre spørsmål

Skriv til support@jobbsafari.no, hvis ovenstående ikke besvarte spørsmålet ditt.

Tilbake til support-forsiden

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker cookies til trafikkmåling og for å optimalisere nettstedets innhold. Det vil bli lagret cookies fra Jobbsafari og fra våre partnere. Ved fortsatt bruk av nettstedet samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer om cookies.