« Tilbake

Support

På denne siden kan du finne svar på de hyppigst stilte spørsmålene fra Jobbsafari's brukere og kunder.

Support for jobbsøkende - Brukerprofil og e-post

Brukerprofil og e-post

Klikk på spørsmålet for å få svaret

Jeg ønsker å benytte en annen e-postadresse fremover. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du bytter e-postadresse er det veldig viktig at du oppdaterer e-postadressen på profilen din. Ellers kan ikke Jobbsafari og virksomhetene komme i kontakt med deg.

Du kan oppdatere din e-postadresse under InnstillingerDin Side.

Jeg har glemt passordet mitt. Hvordan får jeg opplysninger om dette?

Vi kan ikke opplyse om ditt passord, men du kan få tilsendt en lenke hvor du kan endre passordet ditt.

Klikk på Log ind i øverste høyre hjørne og velg Få et nytt passord.

Kan man opprette flere brukere på samme e-postadresse?

Vi tillater kun 1 bruker per e-postadresse. I stedet anbefaler vi at man oppretter en ekstra e-postadresse.

De fleste internettleverandører gir mulighet til dette. Man kan eventuelt sette opp den nye adressen slik at den videresender til den nåværende adressen, så slipper man å jekke to e-postkontoer.

Jeg mottar den samme e-mailen flere ganger. Hva kan jeg gjøre?

Dette problemet kan skyldes flere forskjellige ting. Den vanligste årsaken er at du ved et uhell har meldt deg på den samme Jobbagent flere ganger. Du kan se hvilke Jobbagenter du har konfigurert og om du får e-post fra dem her.

Noen ganger kan det også være at det har skjedd en feil i e-postprogrammet ditt eller eventuelt på din internettleverandørs e-postserver (pop3).

Prøv å se om du har laget et filter eller en regel i e-postprogrammet ditt som kopierer e-mailen. Hvis det er tilfelle så slett denne regelen.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakt din internettleverandørs support.

Jeg bruker Hotmail. Jeg kan ikke åpne de lenkene jeg mottar fra Jobbsafari. Hva er galt?

Hotmail blokkerer lenkene i e-post med mindre du forteller Hotmail at du har tillit til avsenderen av e-posten. Det gjør du ved å klikke på en lenke i toppen av e-mailen ved siden av avsenderadressen.

Jeg bruker Hotmail, men mottar ingen e-post fra Jobbsafari. Hva kan være galt?

Vi opplever noen ganger at brukere av Hotmail får blokkert Jobbsafari som avsender av e-mail. I så fall, vil du ikke motta noen e-post fra Jobbsafari.

For å sjekke om du har blokkert Jobbsafari som avsender av e-post, må du gå inn under "Innstillinger" (ev. "Flere innstillinger") og finne blokkerte avsendere.

En annen mulighet er at e-post fra Jobbsafari havner under "Søppelpost". Hvis du samtidig har satt opp Hotmail-kontoen din til å slette uønsket e-post med en gang, mottar du aldri e-post fra Jobbsafari.

For å sjekke om dette er tilfelle, går du inn på "Alternativ" og deretter "Filtre og rapportering". Her kan du velge at uønsket e-mail ikke skal slettes før etter en uke og du kan også velge et lavere filter mot uønsket e-post.

Hvis du finner e-post fra Jobbsafari under "Søppelpost", kan du legge til Jobbsafari som en avsender du har tillit til. Det gjør du ved å klikke på lenken øverst i e-mailen ved siden av avsenderadressen, eller under "Alternativ". Da vil e-post fra Jobbsafari havne i innboksen din heretter.

Vi har ikke mulighet til å sende de e-post som du har mistet på grunn av dette på nytt. Men du kan se de siste e-postene Jobbsafari har sendt deg under InnstillingerDin Side.

Jeg ønsker ikke lenger å bruke Jobbsafari. Hvordan sletter jeg profilen min?

Hvis du ønsker å slette hele brukerprofilen hos Jobbsafari, klikker du på "Din Side" i menyen. Når du er logget inn, klikker du på "Rediger brukerprofil" og da "Slett brukerprofilen din".

Fant ikke svaret på spørsmålet ditt?

Skriv til support@jobbsafari.no, og få hjelp

Tilbake til support-forsiden