Support for jobbsøkende - Øvrige spørsmål

Klikk på spørsmålet for å få svaret

Hvordan søker jeg en jobb?

Hvis du ønsker å søke en jobb du har funnet på Jobbsafari, skal du kontakte bedriften direkte. Det står kontaktopplysninger i de enkelte stillingsannonsene.

Hvordan lagrer jeg en stillingsannonse?

Det finnes flere måter å lagre en stillingsannonse på:

• Du kan bruke funksjonen "Dine jobber" på Jobbsafari: Når du er innlogget på Jobbsafari, klikker du på "Lagre jobb" under stillingsannonsen du vil lagre. Du finner annonsen igjen senere ved å logge inn og klikke på "Dine jobber" i øverste høyre hjørne. Selv om annonsen tas ned, kan du fortsatt se den under "Dine jobber" via Jobbsafaris annonsearkiv.
  • Du kan lagre annonsen som en PDF-fil: Dette kan du gjøre på flere måter:
    • CutePDF Writer er et gratis program som du kan installere på datamaskinen. Når du har gjort det, kan du skrive ut en nettside (f.eks. en stillingsannonse) til en PDF-fil og lagre filen på datamaskinen. Dette gjør du ved å velge "Skriv ut" (eller trykke på Ctrl+P) i nettleseren og deretter velge "CutePDF" i stedet for den vanlige skriveren.
    • PDFmyURL tilbyder en gratis service, hvor man kan indtaste en webadresse og få en PDF-fil med indholdet af websiden retur.

Jeg er blitt innkalt til jobbintervju, men jeg finner ikke stillingsannonsen. Kan Jobbsafari hjelpe?

Hvis søknadsfristen er utløpt eller annonsen ikke lenger er aktuell, finner du den ikke med vårt vanlige jobbsøk.

I stedet kan du søke i vårt stillingsannonsearkiv, der du finner stillingsannonser som er publisert etter 2010-10-10. Bruk denne lenken.

Jeg har lest en artikkel på Jobbsafari. Hvor finner jeg den igjen?

Du finner artikkelen i vårt artikkelarkiv.

Jeg har tatt Jobbsafaris persontypetest. Kan jeg se resultatet igjen?

Hvis du vil hente fram resultatet, krever det naturligvis at du lagret det da du tok testen. Se resultatet. Hvis du ikke er logget inn, blir du bedt om å gjøre det.

Andre spørsmål

Skriv til support@jobbsafari.no, hvis ovenstående ikke besvarte spørsmålet ditt.

Tilbake til support-forsiden

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker cookies til trafikkmåling og for å optimalisere nettstedets innhold. Det vil bli lagret cookies fra Jobbsafari og fra våre partnere. Ved fortsatt bruk av nettstedet samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer om cookies.