Support for bedrifter

Bedrifter

Klikk på spørsmålet for å få svaret

Hvordan får jeg innloggingsdetaljer til bedriftssystemet hos Jobbsafari?

Hvis bedriften allerede er kunde hos Jobbsafari kan du bare kontakte oss, eksempelvis ved å skrive til salg@jobbsafari.no. Du vil da motta en e-mail fra oss.

Jeg har fått ny e-mailadresse. Hvordan endrer jeg mine innloggingsopplysninger hos Jobbsafari

E-mailadressen og andre stamdata kan redigeres ved å gå inn på "Din kundeside" og velge "Rediger brukerprofil". Deretter skal du velge "Skift e-mailadresse". Du kan også gå direkte til "Skift e-mailadresse"-siden ved å trykke her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jobbsafari?

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om Jobbsafaris produkter eller priser.

Vår adresse er:

Jobbsafari
Holger Danskes Vej 91
2000 Fredriksberg, København, Danmark
Tel: 0045 - 38323355
E-mail: support@jobbsafari.no

Andre spørsmål

Skriv til support@jobbsafari.no, hvis ovenstående ikke besvarte spørsmålet ditt.

Tilbake til support-forsiden

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker cookies til trafikkmåling og for å optimalisere nettstedets innhold. Det vil bli lagret cookies fra Jobbsafari og fra våre partnere. Ved fortsatt bruk av nettstedet samtykker du til vår bruk av cookies. Les mer om cookies.