Support for bedrifter

Bedrifter

Klikk på spørsmålet for å få svaret

Hvordan får jeg innloggingsdetaljer til bedriftssystemet hos Jobbsafari?

Hvis bedriften allerede er kunde hos Jobbsafari kan du bare kontakte oss, eksempelvis ved å skrive til salg@jobbsafari.no. Du vil da motta en e-mail fra oss.

Jeg har fått ny e-mailadresse. Hvordan endrer jeg mine innloggingsopplysninger hos Jobbsafari

E-postadressen og andre stamdata kan redigeres ved å gå inn på "Din kundeside" og velge "Rediger brukerprofil". Deretter skal du velge "Skift e-mailadresse". Du kan også gå direkte til "Skift e-mailadresse"-siden ved å trykke her.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jobbsafari?

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om Jobbsafaris produkter eller priser.

Vår adresse er:

Jobbsafari
Holger Danskes Vej 91
2000 Fredriksberg, København, Danmark
Tel: 0045 - 38323355
E-mail: support@jobbsafari.no

Andre spørsmål

Skriv til support@jobbsafari.no, hvis ovenstående ikke besvarte spørsmålet ditt.

Tilbake til support-forsiden

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler.