Dansk Scanning A/S

Country manager som kan norsk på modersmålsnivå til nyopprettet stilling


Jobbsafari søker for Dansk Scanning A/S

  • Vil du løfte os til neste nivå i Norge og gjøre karriere i en markedsledende virksomhet, der er med til at digitalisere Europa?

«Du får selvstendig ansvar for salg på det norske marked og masser av muligheter for at påvirke vår utvikling og fremtid» forteller salgssjef Jacob Christensen.

Velkommen til Dansk Scanning

Dansk Scanning A/S er Scandinavians førende leverandør innom for digitalisering og webbaserte løsninger til håndtering av teknisk og forretningskritisk informasjon. Vi er 65 kolleger, der siden 1995 har spesialisert os i digitalisering av dokumenter, tekniske arkiver, bøger, mikroficher og meget mere for både private og offentlige virksomheter. Vi har digitalisert flere arkiver end nogen anden utbyder i Scandinavian og har hele 3 gange mottaket Børsens gasellepris.

Skabb suksess i Norge

Som vår nye kollega får du et tett samarbeide med salgssjefen og hovedansvar for å utbygge vår kundeportefølje i Norge. Du får selvstendig ansvar for å selge løsningene våre innom for digitalisering, primært til offentlige myndigheter og kommuner men i mindre omfang også til private virksomheter. Vi har allerede en del eksisterende kunder, som du vedlikeholder, men fokus er på å skape nysalg.

«Du oppsøker nye potentiele kunder og synliggjør fordelene ved våre digitaliseringsløsninger. Prosessen kan strekke sig over en lengere periode, og suksesskriteriet er over en årrekke å skape flere nye kunder og gjøre os «top of mind» innom for digitaliseringsløsninger i Norge.» – Jacob.

Grundig introduksjon og opplæring

Vi sørger for grundig opplæring i løsningene våre, og du kommer med på sambesøk og deltager i salgsmøter i Norge. Derutover deltager du også i seminarer noen gange om året. Vi ser frem til at byde deg velkommen og sørge for, at du kommer godt fra start.

Et bredt samarbeide på tvers av landegrenser

Du bliver en del av salgsavdelingen for Danmark og Sverige, hvor du får 9 gode kolleger. Derutover får du et tett samarbeide med dine nye kolleger i produksjons- og it-avdelingen, som bakker deg opp og hjelper med salgsoppgaver, så du kan konsentrere deg om det, du er best til – nysalg. Du kan se frem til et spennende og allsidig arbeide i en virksomhet, der er preget av iverksetterkultur og har et internasjonalt perspektiv, og hvor arbeidsomhet og dedikasjon er nøkkelordene i hverdagen. Vi ved, at vi kun lykkes i fellesskap og gjennom en tet samarbeide.

Erfaren salgsprofil med høy troverdighet

  • Du er bosatt i Norge eller har lyst til å bosette deg i Norge
  • Det er et krav, at du har noen års erfaring fra en lignende stilling med salg til offentlige kunder i sentrum.
  • Du er en solid relasjonsskapende Hunter, og du ved, hva det krever at have med langsiktede salgsprosesser å gjøre.
  • Det er et pluss, hvis du har interesse for digital utvikling.
  • Du formulerer deg flytende på norsk og behersker engelsk – både på skrift og i tale.

Som person er du proaktiv og får tingene til at ske, så kunder og samarbeidspartnere fortsatt opplever Dansk Scanning A/S som dynamiske og inspirerende å arbeide sammen med. Dessuten er du selvkjørende og typen, der på egen hånd oppsøker kundene.

Er du interessert i at høre mere, eller har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte rekrutteringskonsulent fra Jobbsafari Jens Fog på telefon +45 7245 9005.

Relevante ansøkere innkalles løpende til samtale, så send dit CV og ansøkning hurtigst mulig og senest 2019-08-31 via "Søkk jobb online"-linket. Tiltredelse snarest mulig, men vi venter på den rette kandidat.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.