Søk i hele Skandinavia for 9.900 kroner!


kvinna laptop

Hvorfor nøyes med å velge mellom kun norske kandidater, når du kan velge blant Skandinavias beste kandidater til samme pris?

Jobbsafari gir deg muligheten til å velge blant de best kandidatene i hele Skandinavia – til en samlet og meget fordelaktig pris!

Bruker du kun å lete blant norske kandidater, og begynner å ha utfordringer med å finne den rette kandidaten?

Når du skal ansette en ny medarbeider for deg selv eller en kunde, er det avgjørende at du starter søket med et sterkt felt av de beste kvalifiserte kandidatene. Med Jobbsafari har du mulighet til å nå ut til og finne de beste fra hele Skandinavia – uten å betale ekstra og uten å bruke mer tid. Hos oss i Jobbsafari er det motsatt – vi gjør hele jobben for deg.

Søk i hele Skandinavia for 9.900 kroner!

Når du annonserer på www.jobbsafari.no legger vi også ut din annonse på www.jobindex.dk, Danmarks største jobbportal og på www.jobbsafari.se i Sverige. Dermed når du ut til hele Skandinavia på én gang!

Vi mener at våre kunder skal få konsentrere seg om søknadene og kandidatene, så hos oss slipper du for å bruke tid og penger på inntasting, oversettelse og layout.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss annonseteksten eventuelt link til annonsen samt logo, så sørger vi for resten.

Synlighet og Branding er altavgjørende

Jobbsafari tilbyr som den eneste jobbportal, Profilannonser, som sikrer din virksomhet stor synlighet og Branding direkte i søkeresultatet.

Skandinavias største Jobbportal

Jobbsafari/Jobindex er absolutt størst i Skandinavia. Siden 1996 har vi arbeidet med online stillingsannonsering og rekruttering. Med mer enn 110 spesialister innen kommunikasjon og rekruttering kan vi i dag tilby en rekke tilleggsytelser for at du som kunde skal få et best mulig utgangspunkt til å lykkes med din rekrutteringsprosess.

Ønsker du å annonsere og rekruttere gjennom oss eller har andre spørsmål?

Ring Jobbsafari på telefon 2396 0005.