Nytt samarbeide mellom Jobbsafari og Konsulentguiden


Nytt samarbeide mellom Jobbsafari og Konsulentguiden

Det nye samarbeidet mellom Jobbsafari og Konsulentguiden betyr at alle IT- stillinger på www.jobbsafari.no nå også kommer til å finnes på www.konsulentguiden.no.

"Dette betyr at våre kunder når enda lengre ut med sine stillingsannonser – og dette til en veldig presis og veldefinert målgruppe", forteller Henrik Christensen, daglig leder i Jobbsafari. "Jobbsafari er fokusert på å finne de beste kandidatene for våre kunder og det at vi nå samarbeider med spesialiserte nettsteder som Konsulentguiden, gjør at vi kan tilby våre kunder et enda bedre produkt - uten at det koster dem en krone ekstra".

Jobbsafari vokser

Jobbsafari i Norge vokser i gjennomsnitt med 60% måned over måned i forhold til 2012. Dermed er www.jobbsafari.no den raskest voksende annonseportal for stillingsannonser i Norge.

"Vår strategi er klokkeklar; Vi vil gi rendyrket service ved hvert trinn i annonseringsprosessen kombinert med verdifulle råd om annonseteksten, layout etc. til en svært konkurransedyktig pris."

"Vårt mål er å bli den største og beste i Norge", sier Christensen.

Samarbeidet med Konsulentguiden er det første av en rekke samarbeid i Norge.

I Danmark har Jobbsafari (Jobindex i Danmark) kjøpt opp Computerworld Danmark og PCWorld Danmark som en del for å styrke vår posisjon som den sterkeste i rekruttering av IT-folk.

For mer informasjon, ta kontakt med leder Henrik Christensen, hc@jobbsafari.no eller +45 3832 3387.