Ny geo-funksjon forbedrer jobbsøket ditt


jobbsafari radiussøk transporttid jobb

Du kanskje har tanker om hvor du ønsker å jobbe - det gjør de aller fleste når de søker ny jobb. Derfor har vi gjort det enklere for deg å søke jobb innenfor en bestemt radius – vanligvis fra bostedet ditt – med vår nye funksjon, radiussøk.

Søker du jobb direkte på jobbsafari.no, opplyser du den ønskede radiusen i søkefeltet. Under «Velg og angi område» velger du «Nær plassering». Deretter angir du ønsket radius og fyller ut adressefeltet. For deg som har logget på og har oppgitt adressen på profilen din, fyller vi ut feltet helt automatisk.

Du kan naturligvis også søke jobb slik du pleier hvis radiussøk ikke er relevant for deg. Men vi synes det er en smart måte å finne jobben du leter etter.

Slik får du mest ut av radiussøk

Hvis du ønsker å gjøre jobbsøket ditt enklere og mer relevant, kan du bytte til den nye funksjonen på følgende områder:

  • Din CV: Når du oppretter en CV, opplyser du hvor du primært ønsker å arbeide, dvs. angir et geografisk område. Her kan du tilpasse ønskene dine med den nye funksjonen under feltet: I hvilke geografiske områder?
  • Din Jobbagent: Har du allerede en Jobbagent, kan du enten redigere, slette eller opprette en ny og benytte deg av den nye funksjonen. Tilpass din ønskede radius under feltet: Område.

I begge tilfellene velger du «Nær plassering» samt angir radius og adresse.

Kartfunksjon

Når du bytter til den nye funksjonen, får du se et kart som viser nøyaktig hvor stort område søket ditt dekker. Det er enkelt og smart når du skal vurdere om den angitte radiusen passer deg og dine behov. Og du kan også enkelt endre radius hvis du ikke vil gå glipp av jobber.

Kom i gang allerede nå

Du får tilgang til CV og Jobbagent via Din side. Logg på og tilpass søket ditt allerede nå. Det gjør jobbsøket ditt enklere, smartere og mer relevant, og nøyaktig tilpasset dine behov.

Publisert 2018-09-01


Slik skriver du bedre jobbsøknader
Slik skriver du bedre jobbsøknader
For deg som ønsker den grunnleggende kunnskapn
Skrevet 1. oktober 2018 på Forside, Informasjonsteknologi, Ingeniør og teknikk, Ledelse og personale, Handel og service, Industri og håndverk, Salg og kommunikasjon, Undervisning, Kontor og økonomi, Sosial og helse, Øvrige stillinger
Slik fremstår du som motivert, godt forberedt og nærværende til jobbintervjuet
Slik fremstår du som motivert, godt forberedt og nærværende til jobbintervjuet
En undersøkelse viser at de tre sterkeste inntrykk du kan gi etter et jobbintervju er at du er motivert, godt forberedt og nærværende. Se her hvordan du gjør nettopp det.
Skrevet 1. juli 2018 på Forside, Informasjonsteknologi, Ingeniør og teknikk, Ledelse og personale, Handel og service, Industri og håndverk, Salg og kommunikasjon, Undervisning, Kontor og økonomi, Sosial og helse, Øvrige stillinger
Slik skriver du profilteksten til en CV som gir deg adgang til jobbintervju
Slik skriver du profilteksten til en CV som gir deg adgang til jobbintervju
Ifølge Rekrutteringsanalysen 2017 leser 80 prosent av arbeidsgiverne CV`en først og 83 prosent leser profilteksten i CV`en. Så hva skal du skrive for å bli lest og for å komme gjennom nåløyet? Les videre og få råd og tips til fagprofilteksten.
Skrevet 1. juni 2018 på Forside, Informasjonsteknologi, Ingeniør og teknikk, Ledelse og personale, Handel og service, Industri og håndverk, Salg og kommunikasjon, Undervisning, Kontor og økonomi, Sosial og helse, Øvrige stillinger
Nyutdannet og på utikk etter en jobb?
Nyutdannet og på utikk etter en jobb? Se her først
Å være nyutdannet uten noe særlig arbeidserfaring kan være vanskelig i en jobbsøkerprosess. Ikke bare verdsettes praktisk erfaring over studier, det er også viktig å ha noe å referere til under intervjurundene.
Skrevet 1. februar 2018 på Forside
12 kjappe tips
12 kjappe tips til deg som søker jobb
Å søke jobb er en prosess som tar tid og det er lett å miste motivasjonen underveis, spesielt dersom du får avslag på avslag.
Skrevet 1. januar 2018 på Forside
Annonse:
Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.