Søk i CV-databasen


Finn din kandidat - no-cure-no-pay

Hos Jobbsafari kan du søke gratis etter nye medarbeidere. Du betaler bare kr. 2995,- hvis du ansetter en person gjennom CV-databasen.

For vikarbyråer og rekrutteringsfirmaer samt for stillinger som er 100 % provisjonsbaserte eller krever kapitalinnskudd, er prisen kr. 100 for hver kandidat du henvender deg til.

Hvis firmaet ditt har inngått en særskilt avtale om bruken av CV-databasen, gjelder selvfølgelig vilkårene i nevnte avtale.

Når du logger deg inn første gang for å søke i CV-databasen, skal du godkjenne betingelsene som gjelder for bruken av CV-databasen.

Hvordan fungerer det?

Når du søker i CV-databasen, kan du bruke en lang rekke kriterier for å finne aktuelle kandidater. Du kan f.eks. søke på jobbkategori, arbeidsstedets plassering, utdanningsnivå, nøkkelord i CV-en osv. Søkeresultatet viser hvilke CV-er i databasen som matcher søkekriteriene.

Hvis en CV virker interessant, kan du klikke på overskriften for å lese detaljene i den. Du kan underveis markere CV-ene til de kandidatene som du ønsker å kontakte.

Når du har valgt noen CV-er og bestemt deg for å kontakte de aktuelle kandidatene, har du mulighet for å skrive en melding til dem. Denne meldingen sendes som en e-post fra Jobbsafari til kandidatene, som deretter har mulighet for enten å kontakte deg direkte eller svare på henvendelsen gjennom Jobbsafari.

Fortsett til CV-databasen

Publisert 2012-04-30


Annonse:
Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.