Motta en samtale eller kontakt oss

Søk i CV-databasen


Finn din kandidat - no-cure-no-pay

Hos Jobbsafari kan du søke gratis etter nye medarbeidere. Du betaler bare kr. 2995,- hvis du ansetter en person gjennom CV-databasen.

For vikarbyråer og rekrutteringsfirmaer samt for stillinger som er 100 % provisjonsbaserte eller krever kapitalinnskudd, er prisen kr. 100 for hver kandidat du henvender deg til.

Hvis firmaet ditt har inngått en særskilt avtale om bruken av CV-databasen, gjelder selvfølgelig vilkårene i nevnte avtale.

Når du logger deg inn første gang for å søke i CV-databasen, skal du godkjenne betingelsene som gjelder for bruken av CV-databasen.

Hvordan fungerer det?

Når du søker i CV-databasen, kan du bruke en lang rekke kriterier for å finne aktuelle kandidater. Du kan f.eks. søke på jobbkategori, arbeidsstedets plassering, utdanningsnivå, nøkkelord i CV-en osv. Søkeresultatet viser hvilke CV-er i databasen som matcher søkekriteriene.

Hvis en CV virker interessant, kan du klikke på overskriften for å lese detaljene i den. Du kan underveis markere CV-ene til de kandidatene som du ønsker å kontakte.

Når du har valgt noen CV-er og bestemt deg for å kontakte de aktuelle kandidatene, har du mulighet for å skrive en melding til dem. Denne meldingen sendes som en e-post fra Jobbsafari til kandidatene, som deretter har mulighet for enten å kontakte deg direkte eller svare på henvendelsen gjennom Jobbsafari.

Fortsett til CV-databasen

Publisert 2012-04-30
Annonse: