Nå de rette kandidatene med ny geo-funksjon


jobbsafari radiussøk nå de rette kandidatene

Vi har optimert muligheten din for å nå kandidatene som ønsker å jobbe i nettopp din virksomhets geografiske område - for kandidater stiller større og større krav til hvor de vil arbeide.

Tidligere har ikke kandidatene våre kunnet angi sitt geografiske interesseområde på et detaljert nivå når de søker på Jobbsafari. Men det kan de nå med vår nye funksjon, radiussøk. Her opplyser kandidatene i hvilken radius, vanligvis fra bostedet deres, de ønsker å jobbe.

Det betyr at jo mer spesifikt du angir arbeidsplassens geografiske plassering, jo flere kandidater når du.

«Angi bredt, nå ut bredt» holder ikke lenger

Vi opplever at flere virksomheter – i forsøket på å nå ut bredt – angir at en jobb f.eks. ligger i «Vestlandet» i stedet for på «Vei 123, 5000 Bergen». Men det kan resultere i at du kun når de kandidatene som har angitt så bredt som «Vestlandet» – og går glipp av de som søker spesifikt på en kommune, en by, et postnummer eller i en radius fra en bestemt adresse.

Slik får du mest ut av radiussøk

Angir du at den ledige stillingen din ligger på adressen «Vei 123, 5000 Bergen», inkluderes stillingen i alle Jobbagenter og søkeresultater på Jobbsafari som inneholder ett eller flere av følgende geografiske søkekriterier:

  • Vei 123, 5000 Bergen
  • 5000 Bergen
  • Bergen
  • Hordaland
  • Region Vestlandet
  • Vestlandet

Angir du i stedet at den ledige stillingen din ligger i «Region Vestlandet», resulterer det i færre treff, siden jobben kun inkluderes i Jobbagenter og søkeresultater som inneholder disse søkekriteriene:

  • Region Vestlandet
  • Vestlandet

Se hva som skjer hvis du kun angir område eller region kontra en spesifikk adresse:

Hvis du angir område eller region


radiussøk område

Hvis du angir adresse


radiussøk adresse

Derfor når du flere og også mer relevante kandidater jo mer konkret du er – også rent geografisk. Det eneste du må gjøre, er å være så nøyaktig som mulig når du angir hvor jobben befinner seg. Så sørger vi for å utvide søket til de mest relevante kandidatene.