Om Jobbsafari


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hva er Jobbsafari?

Jobbsafari er en del av konsernet Jobindex A/S, som også omfatter Computerworld, StepStone og it-jobbank. Jobindex driver også den danske jobindex.dk og de to jobbdatabasene jobbsafari.no i Norge og jobbsafari.se i Sverige. Jobbsafari.no er en av Norges største jobbdatabaser med omkring 12 000 stillingsannonser daglig. I Sverige har jobbsafari.se omkring 40 000 stillingsannonser daglig. Jobbsafari tilbyr jobbsøkere en oversikt over alle ledige stillinger som annonseres i Norge og Sverige. Hver uke besøker kvalifiserende søkere jobbsafari.no mer enn 63 000 ganger i jakten på drømmejobben.

Jobbsafari er en del av Jobindex A/S, som er børsnotert på First North i København. Jobindex A/S har dessuten fått vurderingen ”høyeste kredittverdighet” i Bisnodes kredittvurderingssystem. Vurderingen er basert på en rekke kriterier og opplysningene oppdateres daglig via Bisnodes database. Kredittvurderingen er derfor alltid oppdatert.

Hvordan fungerer Jobbsafari?

Hver eneste kveld gjennomsøker Jobbsafaris roboter 100 sider på Internett etter stillingsannonser som deretter vises på jobbsafari.no fra kl. 7 neste morgen. Stillingsannonsene kommer fra bedriftenes egne jobbsider og andre søketjenester.

Hva kan Jobbsafari tilby bedrifter?

Jobbsafari har markedets beste stillingsannonser. Profilannonsene på jobbsafari.no fungerer som en forrett med en oversikt over stillingen og en tydelig logo for ekstra sterk branding. I tillegg sørger Jobbsafari for å matche stillingsannonsen opp imot Jobbsafaris store database med CVer fra aktive jobbsøkere. Matchingen utføres av en av Jobbsafaries erfarne rekrutteringskonsulenter. Jobbsafari gir også en garanti for å sikre at bedrifter mottar søknader fra relevante kandidater. Jobbsafaris profilannonser kan bestilles her. Bedrifter med egen jobbside kan registrere den og den vil automatisk skannes etter nye stillinger hver kveld. Andre bedrifter kan sende inn stillingsannonser eller registrere engangslenker til utvalgte stillinger på bedriftens egen nettside.

For bedrifter

Hva kan Jobbsafari tilby jobbsøkende?

På jakt etter drømmejobben kan jobbsøkende melde seg på Jobbsafaris jobbagent. Her registrerer man søkeprofilen sin og en e-post med nye stillingsannonser daglig, eller på dager man selv velger, som matcher den aktuelle profilen.

For jobbsøkere

Ønsker du ikke at Jobbsafari skal skanne dine jobbsider?

Hvis Jobbsafari i dag viser dine stillingsannonser på jobbsafari.no, og du ikke ønsker å eksponere dem hos Jobbsafari, ber vi om at du kontakter oss. Du kan benytte e-postadressen til Jobbsafaris support nedenfor.

Hva synes du om Jobbsafari?

Hjelp Jobbsafari med å bli enda bedre. Jobbsafari tar gjerne imot idéer og forslag til forbedringer på support@jobbsafari.no eller 23 96 00 05.

På forhånd takk!

Jobbsafari

Telefon: 23 96 00 05
Salg: salj@jobbsafari.no
Support: support@jobbsafari.no