Nyhedsbrev, februar 2014


Anna gir deg tips til å få en CV som utmerker seg

Hos Jobbsafari matcher Anna daglig kandidater mot virksomheter. Gjennom å registrere din CV øker du dine sjanser for at jeg skal finne en stilling som passer deg og dine kvalifikasjoner. I videoen gir Anna sine tips på hvordan du blir mer synlig og enklere å finne.

Se Annas tips her

Legg inn din cv på Jobbsafari

Tekstforfatterens 5 råd for en god jobbsøknad

Å skrive en god jobbsøknad er en vanskelig oppgave selv for garvede språknerder. Her er 5 råd som kanskje kan hjelpe deg med å skrive en søknad som blir mer enn bare skummet igjennom.

Ta meg til alle tipsene

Mer enn 10.000 ledige stillinger!

Jobbsafari fortsetter å vokse hele tiden og det er vi utrolig glade for. Akkurat nå har vi over 10.000 ledige stillinger i hela Norge. Kanskje finnes din drømmejobb blant disse.

Ta meg til Jobbsafari.no

Lik oss på Facebook

Facebook

Gjør som mange andre og «lik» Jobbsafari.no på Facebook. Her får du flere jobbtips, se nye annonser og muligheten for å spørre andre Facebook venner om tips rundt jobbsøking. Gå allerede inn i dag og del dine erfaringer.

Lykke til med jobbsøkingen!

Jobbsafari

Publisert 2014-02-28


Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne motta Jobbsafaris nyhetsbrev cirka hver 14. dag med tips, veiledninger og bakgrunnskunnskap om f.eks. jobbsøking, CV-en, jobbsamtalen eller karrierebytte, og en konkurranse en gang iblant. Les hele samtykkeerklæringen her.

Annonse:
Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.