Få kunnskap om arbeidsplassene

Søk opp bedrifter og få kunnskap om arbeidsplassen, ledige stillinger, regnskapstall og mye mer. Du kan også se evalueringer der stjerner og kommentarer veileder deg til forholdene og arbeidsgleden på de danske arbeidsplassene.

Om du ønsker å se hvordan en dag på jobbet ser ut på en jobb du er interessert av, før du har søkt den, gir Jobbsafari deg nå muligheten til å se en oversikt over de virksomheter som har ledige stillinger akkurat nå. Virksomhetene presenteres med egne karrieresider som blant annet viser anmeldelser fra nåværende og tidligere medarbeidere. Du kan anmelde interesse hos virksomheter med å følge dem på J-knappen. Du søker etter virksomhetene her.

På karrieresiden finner du en presentasjon av arbeidsplassen, aktuelle ledige stillinger, regnskapstall, statistikker m.m. Du kan også lese anmeldelser med stjerner og kommentarer, som hjelper deg å få en bedre forståelse av hvordan arbeidsgleden ser ut på nettopp den arbeidsplassen du er interessert av. Med det i bagasjen, er du bedre forberedt når du skal skrive din søknad. Du finner din drømmejobb mye enklere og raskere.

Du har flere søkemuligheter som kan hjelpe deg i ditt søk etter nytt jobb. Når du titter på karrieresidene ut fra bransjekanalen, blir du presentert for virksomheter i den bransjen du har valgt. Du får resultat innen de geografiske områdene som du foredrar, og som passer din livssituasjon best.