Tenk om du fikk se og oppleve ditt neste jobb før du har søkt den! Få en invitasjon…

Om du ønsker å se hvordan en dag på jobbet ser ut på en jobb du er interessert av, før du har søkt den, gir Jobbsafari deg nå muligheten til å se en oversikt over de virksomheter som har ledige stillinger akkurat nå. Virksomhetene presenteres med egne karrieresider som blant annet viser anmeldelser fra nåværende og tidligere medarbeidere. Du kan anmelde interesse hos virksomheter med å følge dem på J-knappen. Du søker etter virksomhetene her.

På karrieresiden finner du en presentasjon av arbeidsplassen, aktuelle ledige stillinger, regnskapstall, statistikker m.m. Du kan også lese anmeldelser med stjerner og kommentarer, som hjelper deg å få en bedre forståelse av hvordan arbeidsgleden ser ut på nettopp den arbeidsplassen du er interessert av. Med det i bagasjen, er du bedre forberedt når du skal skrive din søknad. Du finner din drømmejobb mye enklere og raskere.

Du har flere søkemuligheter som kan hjelpe deg i ditt søk etter nytt jobb. Når du titter på karrieresidene ut fra bransjekanalen, blir du presentert for virksomheter i den bransjen du har valgt. Du får resultat innen de geografiske områdene som du foredrar, og som passer din livssituasjon best.
Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.