Hvordan ser nyutdannede på bedriften din?

På Bedriftsprofilen kan nåværende og tidligere ansatte sende inn sin evaluering, og kandidatene kan få et innblikk i din arbeidsplass. Søk her og finn din bedriftsprofil.

Hvordan presenterer dere virksomheten for fremtidens kandidater?

Her kan du finne deres Karriereside hos Jobbsafari. På karrieresiden kan du gi kandidatene et innblikk i deres virksomhet med nåværende og tidligere ansattes uttalelser om arbeidsplassen. Jobbsafari matcher deres Karriereside med de annonser som vises på jobbsafari.no. Slik finner kandidatene deres Karriereside med hjelp av navnet på virksomheten, geografien eller innen hvilken bransje dere søker etter kandidater.

Er dere tiltrekkende for kandidatene?

Kandidatene kan bli bedre kjent med dere på Karrieresiden. I tillegg til at kandidatene har blitt flinkere til å skrive en søknad, er det mer sannsynlig at de vurderer å søke stillingen hos dere. Våre undersøkelser viser nemlig at jo bedre kandidatene kjenner til deres virksomhet, jo mer sannsynlig er at de sender søknaden til dere. Karrieresiden er derfor tilsynelatende en bra mulighet for å lokke til seg flere og bedre kandidater til de ledige stillingene dere har.

Arbeidsplasser med stor arbeidsglede lokker flere kandidater

I tillegg til å lokke flere kvalifiserte kandidater, så gir arbeidsplasser med stor arbeidsglede bedre arbeidsmiljø med færre sykedager, og en større kreativitet blant medarbeiderne. Slik beholder dere medarbeiderne lengre. Det er et veldokumentert fakta at tilfredse medarbeidere er en bonus til virksomheten.

Gjør karrieresiden attraktiv

På Karrieresiden presenterer dere virksomheten med tekst og bilder. Dere kan oppdatere siden løpende og nå de kandidater som følger dere på jobbsafari med ferske nyheter. Jobbsafari sørger for at Karrieresiden hele tiden er oppdatert med ledige stillinger, uttalelser fra tidligere og nåværende medarbeidere, regnskapstall, og til og med hvordan utviklingen i jobbannonsene ser ut.