Profilannonse

Stor synlighet og målrettet eksponering for kun 3.495 kroner

Bli sett av flere tusen kandidater

Med en Profilannonse på Jobbsafari får din virksomhet og din annonse maksimal synlighet. Vi eksponerer Profilannonsen for flere tusen kandidater på jobbsafari.no i 4 uker. Annonsen plasseres, så den er synlig i alle relevante jobbkategorier og geografiske områder. Øverst på annonsen plasserer vi samtidig en klikkbar virksomhetslogo, som leder leseren over til din hjemmeside.

Treff rett inn i innboksen

Du blir også profilert direkte i de kandidatene’s e-mail innboks. Vi sender din annonse ut til alle relevante kandidater blant flere tusen e-mail abonnenter, og din jobbannonse blir derfor målrettet kandidater som selv har vist interesse for dor den type stilling du ønsker besatt.

Spesialoppsetting

Hvis du ønsker å presentere din virksomhet på en annen måte enn med en tradisjonell annonse, som for eksempel ved hjelp av video, er dette fullt mulig. det koster 1.000 kroner i tillegg til prisen for profilannonsen.

Sånn du gjør

Send annonsetekst og logo til Jobbsafari. Vi utformer en iøyenfallende appetizer som reklamerer for annonsen og gjør den synlig i alle relevante kategorier på Jobbsafari.

Pris for Profilannonse

3.495 kronor.

Send annonse til oss direkte