Stillingsannonsering

Jobbsafari har markedets beste stillingsannonser. Profilannonsene på jobbsafari.no fungerer som en forrett med en oversikt over stillingen og en tydelig logo for ekstra sterk branding. I tillegg sørger Jobbsafari for å matche stillingsannonsen opp imot Jobbsafaris store database med CVer fra aktive jobbsøkere.

Stillingsannonsering


Profilannonse med målrettet CV-matching


For å oppnå best mulig match mellom stilling og søkere, kan det være nødvendig med en målrettet innsats. Vi setter Profilannonsen opp med firmaets logo og plasserer den i de relevante faggruppene og geografiske områder. Derutover foretar vi en målrettet og profesjonell søkning etter kvalifiserte kandidater.

SøkeRoboten


Gi stillingsannonsene dine økt eksponering med Jobbsafari. En SøkeRobot-avtale med Jobbsafari innebærer at dine aktuelle stillingsannonser skannes av Jobbsafaris SøkeRobot én gang i døgnet. Samtlige stillingsannonser eksponeres på Jobbsafari i opptil 21 dager. Annonsene eksponeres på Jobbsafari med en link til stillingsannonsen.

Stillingsannonse


Ønsker du en rimeligere annonse, har du selv mulighet til enkelt å legge den inn. Annonsen vises med 4 - 5 linjer og en lenke til den komplette annonseteksten. Bedriftens logo vises ikke. Annonsen publiseres i tre uker og blir deretter fjernet automatisk.

Social Booster


Kompletter din annonse på jobbsafari.no med en Social Booster og nå millioner av lesere på LinkedIn og Facebook.