Jobbsafari har markedets beste stillingsannonser. Profilannonsene på jobbsafari.no fungerer som en forrett med en oversikt over stillingen og en tydelig logo for ekstra sterk branding. I tillegg sørger Jobbsafari for å matche stillingsannonsen opp imot Jobbsafaris store database med CVer fra aktive jobbsøkere.


Profilannonse + CV-treff + garantert nye tidsperioder. Søk og bli sett av hundretalls kandidater for kun 5.995 kr.


Send annonse til oss direkte

Stillingsannonsering

>

Profilannonse med målrettet CV-matching

For å oppnå best mulig match mellom stilling og søkere, kan det være nødvendig med en målrettet innsats. Vi setter Profilannonsen opp med firmaets logo og plasserer den i de relevante faggruppene og geografiske områder. Derutover foretar vi en målrettet og profesjonell søkning etter kvalifiserte kandidater.

>

SøkeRoboten

Gi stillingsannonsene dine økt eksponering med Jobbsafari. En SøkeRobot-avtale med Jobbsafari innebærer at dine aktuelle stillingsannonser skannes av Jobbsafaris SøkeRobot én gang i døgnet. Samtlige stillingsannonser eksponeres på Jobbsafari i opptil 21 dager. Annonsene eksponeres på Jobbsafari med en link til stillingsannonsen.

>

Social Booster

Kompletter din annonse på jobbsafari.no med en Social Booster og nå millioner av lesere på LinkedIn og Facebook.

>

Stillingsannonse

Ønsker du en rimeligere annonse, har du selv mulighet til enkelt å legge den inn. Annonsen vises med 4 - 5 linjer og en lenke til den komplette annonseteksten. Bedriftens logo vises ikke. Annonsen publiseres i tre uker og blir deretter fjernet automatisk.

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.