Motta en samtale eller kontakt oss

Stillingsannonsering

Jobbsafari har markedets beste stillingsannonser. Profilannonsene på jobbsafari.no fungerer som en forrett med en oversikt over stillingen og en tydelig logo for ekstra sterk branding. I tillegg sørger Jobbsafari for å matche stillingsannonsen opp imot Jobbsafaris store database med CVer fra aktive jobbsøkere.

Stillingsannonsering


Profilannonse med målrettet CV-matching


For å oppnå best mulig match mellom stilling og søkere, kan det være nødvendig med en målrettet innsats. Vi setter Profilannonsen opp med firmaets logo og plasserer den i de relevante faggruppene og geografiske områder. Derutover foretar vi en målrettet og profesjonell søkning etter kvalifiserte kandidater.

SøkeRoboten


Gi stillingsannonsene dine økt eksponering med Jobbsafari. En SøkeRobot-avtale med Jobbsafari innebærer at dine aktuelle stillingsannonser skannes av Jobbsafaris SøkeRobot én gang i døgnet. Samtlige stillingsannonser eksponeres på Jobbsafari i opptil 21 dager. Annonsene eksponeres på Jobbsafari med en link til stillingsannonsen.

Stillingsannonse


Ønsker du en rimeligere annonse, har du selv mulighet til enkelt å legge den inn. Annonsen vises med 4 - 5 linjer og en lenke til den komplette annonseteksten. Bedriftens logo vises ikke. Annonsen publiseres i tre uker og blir deretter fjernet automatisk.

Social Booster


Kompletter din annonse på jobbsafari.no med en Social Booster og nå millioner av lesere på LinkedIn og Facebook.

Publisert 2016-12-12