Stillingsannonsering

Jobbsafari har markedets beste stillingsannonser. Profilannonsene på jobbsafari.no fungerer som en forrett med en oversikt over stillingen og en tydelig logo for ekstra sterk branding.

Profilannonse – søk og bli sett av hundretalls kandidater for kun 3.495 kr.

Send annonse til oss direkte

Stillingsannonsering


Profilannonse

For å oppnå best mulig match mellom stilling og søkere, kan det være nødvendig med en målrettet innsats. Vi setter Profilannonsen opp med firmaets logo og plasserer den i de relevante faggruppene og geografiske områder.

SøkeRoboten

Gi stillingsannonsene dine økt eksponering med Jobbsafari. En SøkeRobot-avtale med Jobbsafari innebærer at dine aktuelle stillingsannonser skannes av Jobbsafaris SøkeRobot én gang i døgnet. Samtlige stillingsannonser eksponeres på Jobbsafari i opptil 21 dager. Annonsene eksponeres på Jobbsafari med en link til stillingsannonsen.

Rekruttering


Rekruttering gjennom cv-database

Det er gratis å søke etter kandidater i vår cv-database. Det koster heller ikke noe å ta kontakt med kandidater. Du betaler kun Kr. 4.995,- når du ansetter en kandidat kontaktet fra Jobbsafaris cv-database.

Jobbsafari QuickApply

Med Jobbsafari QuickApply får du et gratis nettbasert søknadssystem som hjelper deg med å administrere din neste rekruttering på en smartere, enklere og mer profesjonell måte. Les vår manual på Jobbsafari QuickApply.