Rekruttering

>

SemiSearch

Med en SemiSearch overlater du alt det vanskelige til Jobbsafari, samtidig som du får en lettere tilgang til de mest kvalifiserte kandidatene. Vi setter opp en profilannonse som legges ut på vår site. Våre rekrutteringskonsulenter søker deretter i CV-databasen, kontakter de relevante kandidater via mail eller telefon og formidler CV'er fra de interesserte videre til deg.

>

Rekruttering gjennom CV-database

Det er gratis å søke etter kandidater i vår CV-database. Det koster heller ikke noe å ta kontakt med kandidater. Du betaler kun Kr. 4.995,- når du ansetter en kandidat kontaktet fra Jobbsafaris CV-database.

>

Jobbsafari QuickApply

Med Jobbsafari QuickApply får du et gratis nettbasert søknadssystem som hjelper deg med å administrere din neste rekruttering på en smartere, enklere og mer profesjonell måte.
Les vår manual på Jobbsafari QuickApply.

Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.