Plasser annoncen på Jobbsafari nå!

Standard

3.495 kr

Jobbsafari lager en profesjonell og sammenfattet tekst så annonsen din øyeblikkelig lokker til videre lesing i søkeresultatet på jobbsafari.no.

Med en Profilannonse på Jobbsafari får din virksomhet og din annonse maksimal synlighet. Vi eksponerer Profilannonsen for flere tusen kandidater på jobbsafari.no i 4 uker. Annonsen plasseres, så den er synlig i alle relevante jobbkategorier og geografiske områder. Øverst på annonsen plasserer vi samtidig en klikkbar virksomhetslogo, som leder leseren over til din hjemmeside.Velg nedenfor og send ønsket annonsetekst. Håndteringen av layout sørger vi for.

Professional

4.495 kr

Vis firmaets identitet – Med et tilpasset oppsett av profilannonsen din skaper du full bevissthet om jobbannonsen din direkte fra søkeresultatsiden.

Tilpasset oppsett er et visuelt supplement til jobbannonsen din og består vanligvis av klikkbare fotografier eller en klikkbar logo i en solid linje øverst eller nederst i annonsens presentasjonstekst. Jobindex designer Special Setup for å matche bedriftens grafiske uttrykk, noe som gjør det enkelt for kandidater å gjenkjenne jobbannonser fra din bedrift. Velg nedenfor og send oss kontaktopplysningene dine, så kontakter vi deg raskt for mer informasjon.

Mange flere rekrutteringstjenester

Har du behov for å annonsere mer enn en annonse? Ønsker du å bli ytterligere eksponert for å tiltrekke deg kvalifiserte kandidater? Synes du det er vanskelig å formulere en fristende stillingsannonse? Jobbsafari har et stort utvalg rekrutteringstjenester for dine behov.