Trenger du hjelp til å fange de rette kandidatene?

Jobbsafari hjelper deg med å annonsere, finne og velge riktige profiler samt styrke selskapets image som arbeidsplass.

Løsninger

Stillingsannonsering

Jobbannonsen din må være på Norges største stillingsportal for å treffe flest arbeidssøkere. Løsningene våre går fra enkle tekstannonser til de mer kreative.

Rekruttering

Våre eksperter kan effektivisere og administrere rekrutteringsprosessen din, slik at du kan konsentrere deg om å snakke med de mest relevante kandidatene.

Branding

Vi har både eksperter og løsninger for å hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din som arbeidsplass. Vi gjør det mulig for deg å få kunnskap om ditt arbeidsgivermerke og hvordan du ser ut.

Løsninger

Stillingsannonsering

Stillingsannonsering

Jobbsafari er en av Norges største jobbsiter og det er her deres plassannonser skal eksponeres. Vi har løsninger fra enkel plassannonsering til mer kreative løsninger med bilde, video og grafisk design.

Rekruttering

Rekruttering

Vil du spare både tid og resurser? Vi har mange rekrutteringsløsninger som kan hjelpe deg med dette. Våre rekrutteringsekperter effektiviserer deres prosess med scanning, intervju og finne de mest kvalifiserte kandidatene til dere.

Ekstra eksponering

Ekstra eksponering

Vi er eksperter og vet hvilkene løsninger som trengs for å eksponere deres tjenster og deres bedrift som en attraktiv arbeidsplass. Kommunikasjon med tekst, bilde og video er alltid avgjørende for å tiltrekke seg de mest kvalifiserte kandidater.