Løsninger

Jobbsafari har 20 års erfaring med annonsering, branding for arbeidsgivere og rekruttering.

Jobbsafari er en av Norges største jobbsiter og det er her deres plassannonser skal eksponeres. Vi har løsninger fra enkel plassannonsering til mer kreative løsninger med bilde, video og grafisk design.

Vil du spare både tid og resurser? Vi har mange rekrutteringsløsninger som kan hjelpe deg med dette. Våre rekrutteringsekperter effektiviserer deres prosess med scanning, intervju og finne de mest kvalifiserte kandidatene til dere.

Vi er eksperter og vet hvilkene løsninger som trengs for å eksponere deres tjenster og deres bedrift som en attraktiv arbeidsplass. Kommunikasjon med tekst, bilde og video er alltid avgjørende for å tiltrekke seg de mest kvalifiserte kandidater.


Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler.