Finn drømmejobben med Jobbsafari-appen

Søk jobb på farten! Last ned Jobbsafari-appen, slik at du enkelt og raskt kan orientere deg om jobbmarkedet. Du kan søke etter ledige stillinger innenfor fagområdet ditt og se alle jobber i regionen din. Du kan også velge flere geografiske områder eller bruke et spesifikt søkeord, som f.eks. "ingeniør" eller "lærling".

Hvis du har opprettet en bruker på Jobbsafari.no, vil du i tillegg kunne lagre interessante stillingsannonser i appen. Det gir deg mulighet til å se grundigere på stillingsannonsen på et senere tidspunkt – f.eks. når du er tilbake ved datamaskinen.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger via appen. På den måten er du med på å videreutvikle den. Kommentarer og tilbakemeldinger er til stor hjelp og bidrar til å gjøre neste versjon enda bedre.

Du kan laste ned Jobbsafaris app ved å bruke koblingen nedenfor.


Annonse:
Cookies på Jobbsafari

Vi bruker informasjonskapsler til statistikk og til å gjøre hjemmesiden mer brukervennlig. Det utplasseres informasjonskapsler fra Jobbsafari og fra samarbeidspartnerne våre. Klikker du videre på siden, aksepterer du at det utplasseres informasjonskapsler til disse formålene. Les mer her om vår bruk av informasjonskapsler, herunder hvordan du velger bort bruken av informasjonskapsler. Du kan alltid trekke tilbake samtykke ved å slette informasjonskapsler.